JAUNAIS GADS RESTORĀNĀ VINCENTS
Dec. 31

Šefpavārs Oskars Sprukts un A.S.I. Eiropas&Āfrikas labākais vīnzinis Raimonds Tomsons Jaunā gada pasākumā parūpēsies par īpašiem pārsteigumiem ēdienkartē.

31. decembrim aicinām rezervēt galdiņus pa tālr. 67332830 vai e-pastu restorans@restorans.vincents.lv

Vecgada vakara Gardēža ceļojums 

Glāze šampanieša

VINCENTS speķa pīrāgi

Grilēts un marinēts Carnikavas nēģis ar diļļu, medus sinepju emulsiju

VINCENTS svaigi cepta maize ar Bordjē sviestu

Rudzu lapa ar Meldera kazas sieru, bērzu sulas balzāmetiķi un zaļumiem

Fēru salu langusts uz aisberga ar Motras melnajiem ikriem un langustu pudiņu

Nažgliemene, pasniegta savā čaulā ar laimu

Savvaļas brieža tartars ar sālītu paipalas olu, kimči un melnsaknes čipsiem

Grilēta un kūpināta austere ar salikorniju un foie gras buljonu

VINCENTS inovatīvais sorbets

Shortribs ar foie gras – trifeļu glazūru, svaigu Albas melno trifeli, čedara sieru un sēņu biezeni

Pirms-deserts

Saldais pārsteigums

VINCENTS pašmāju Amedei šokolādes konfektes

 

Cena personai par ēdienu — 220.00 EUR